Atac armat în Canada. Cel puţin 13 oameni, între care şi un copil, împuşcaţi în faţa unui restaurant din Toronto. Potrivit Sky News, atacul a avut loc duminică seară, după ora 22.00, ora locală. Două persoane au murit: o femeie împușcată mortal și atacatorul, lichidat de polițiști. 

Un bărbat a fost ucis de atacator, care la rândul lui a fost ucis de polițiști, relatează presa locală. Răniţii – între care un copil – au fost transportaţi la un spital după atac.

Martorii au povestit pentru presa locală că un bărbat îmbrăcat în negru a tras de mai multe ori cu arma. Unii esitmează că s-au tras în jude de 20 de focuri de armă. Poliţia spune că o fetiţă se află printre răniţi.

 Nu au fost oferite informaţii în plus despre starea victimelor, dar surse din poliţie susţin că două persoane au fost ucise. Global News scrie că atacatorul ar fi tras spre poliţişti înainte să se sinucidă, anunță Observator.tv.
Perimetrul în care a avut loc atacul a fost blocat de către poliţişti, iar metrourile nu mai opresc la staţia din apropiere. Motivația atacului rămâne deocamdată necunoscută, dar pista teroristă rămâne deschisă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here