Un atac armat  s-a soldat cu mai mulţi morţi la sediul unui ziar din Annapolis, capitala statului Maryland, în apropiere de Washington, au informat joi media americane, transmite AFP. Numărul persoanelor care au murit în urma acestui atac a ajuns deja la patru, informează CBS. Este vorba despre cel puțin 20 de răniți.

„Mai multe persoane au fost împuşcate”, a declarat Phil Davis, un jurnalist al publicaţiei Capital-Gazette. „A avut loc un incident armat”.

Polițiștii au anunțat că au în custodie un suspect. Ei mai spun că nu au motive să considere că este vorba despre un atac terorist. Există informaţii neconfirmate despre mai mulţi morţi, iar atacatorul este dat în urmărire. Poliţia a izolat zona şi a evacuat persoanele aflate în clădire.

Potrivit autorităţilor, atacatorul i-ar fi vizat chiar pe jurnaliştii de la Capital Gazette, dar nu se cunoaşte deocamdată ce motivaţie a avut.

Autoritatea însărcinată cu controlul armelor de foc (ATF) „răspunde la un atac armat la sediul Capital Gazette, în Annapolis”, a scris pe contul său de Twitter agenţia respectivă.

Atacul armat care a făcut, de asemenea, mai mulţi răniţi a avut loc în redacţia acestui jurnal, potrivit presei americane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here