O explozie de proporții a avut loc, vineri dimineața (n.r ora locală 22.30), la un restaurant din statul canadian Ontario. Potrivit paramedicilor, 15 persoane au fost rănite.

Presa locală a relatat că incidentul a avut loc la restaurantul indian Bombay Bhel din orășelul Mississauga, in jurul orei locale 22.30, informează RT și Express.co.uk.

Ulterior, poliția a confirmat că 15 persoane au fost rănite în explozie. Dintre acestea, trei sunt în stare gravă, iar celelalte au suferit răni minore.

„Am transportat trei dintre răniți la centre pentru traumă, în ceea ce aș descrie ca fiind o stare critică”, a spus paramendicul Joe Korstanje.

La locul incidentului au fost trimise echipaje de intervenție. Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se pot vedea persoane care primesc asistență medicală, printre care o femeie în vârstă care este transportată într-un scaun cu rotile și o mamă cu doi copii.

În restaurat ar fi fost găsite dispozitive explozibile. Mai multe echipaje de poliție înarmate au fost trimise la locul exploziei.

Poliția a anunțat că, la scurt timp după explozie, doi suspecți au fugit. Aceștia purtau hanorace și aveau fețe acoperite, unul dintre ei având în jur de 25 de ani și piele descrisă la culoare. Celălalt a fost descris de polițiști ca un bărbat slab și cu pielea deschisă la culoare.

Cauza exploziei nu a fost cunoscută imediat, însă o sursă din poliție a declarat pentru CNBC că nu există indicii că ar fi fost vorba despre un atac terorist, notează CNBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here