Jurnalistul Liviu Avram critică în termeni foarte duri decizia lui Victor Ponta de a nu vota moțiunea de cenzură a PNL, precizând că fostul premier „preferă să lase țara sub șlapii lui Dragnea decât să ne dea măcar șansa de a spera că Iohannis va găsi, poate, un PSD-ist mai luminat la cap și mai responsabil decât Viorica Dăncilă”.

„Victor Ponta rămâne, totuși, o mare canalie. L-am auzit spunând că el nu va semna și nu va susține moțiunea de cenzură a liberalilor pentru că nu vrea s-o schimbe pe Viorica Dăncilă cu Ludovic Orban. El contrapune un pericol absolut ipotetic (Orban prim-ministru) unui pericol real (Dăncilă prim-ministru dispus să dea ordonanțe de urgență pe legile penale la comanda lui Dragnea).

Este dreptul liberalilor să-l propună pe Orban premier, dar până la urmă decizia e la președinte. Care poate găsi și alte soluții rezonabile de premier, astfel încât să respecte și votul din 2016, dar să scoată țara de sub șlapii lui Dragnea.

Ponta preferă să lase țara sub șlapii lui Dragnea decât să ne dea măcar șansa de a spera că Iohannis va găsi, poate, un PSD-ist mai luminat la cap și mai responsabil decât Viorica Dăncilă. De aia Ponta rămâne o canalie, că el își duce în continuare războiul în interiorul PSD, îl doare în cur de țară.”, scrie Liviu Avram, pe Facebook.

Liderul Pro România a susținut, într-un interviu acordat HotNews, că în acest moment moțiunea de cenzură a PNL nu are nicio șansă să treacă, iar parlamentarii partidului său nu o vor vota.

„Azi, când vorbim, nu e nicio șansă ( să treacă moțiune-n.r.) și nici nu vom vota moțiunea. Pentru că să faci o moțiune în care să zici să o dăm jos pe Dăncilăcă nu e bună – până aici sunt de acord, total, e un dezastru Dăncilă – și să vină Ludovic Orban, de ce? Care este programul economic, care este sprijinul politic, care e echipa de ministri? Nu va crede nimeni”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a adăugat că, matematic și politic, fără voturi din interiorul PSD moșiunea de cenzură nu poate să treacă, ba, mai mult, îl va întări pe Dragnea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here