Kover Ladislau Kover, fost şef al Poliţiei Locale Oradea, s-a ascuns într-un bloc neterminat, în apropierea locului în care şi-a înjunghiat victima foto: ebihoreanul.ro

Atacatorul femeii din Oradea, care prezintă cinci plăgi înjunghiate, a fost găsit de către autorități duminică noapte.

Victima este fosta soţie a inculpatului, de care ar fi divorţat recent. Femeia deținea ordin de protecție împotriva acestuia, emis doar pentru o perioadă de 3 luni, când instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze o distanţă de 200 metri faţă de ea.

Potrivit unor surse ale Adevărul, Kover Ladislau Paul a fost găsit într-un bloc neterminat, în apropierea locului în care şi-a înjunghiat victima.

Bărbatul era în stare de hipotermie, amețit și prezenta zgârieturi pe abdomen. Ulterior, acesta a fost transportat de către autorități la o instituție medicală, spre a-i fi oferite îngrijirile necesare.

Kover Ladislau Paul a fost, pe rând, şef al Biroului personal al Primăriei, director adjunct al Poliţiei Comunitare iar apoi şi director. În 2014, el a fost concediat însă a deschis proces împotriva Poliţiei locale, obţinând în instanţă reîncadrarea sa. Astfel, în 2016 a revenit la Poliţia locală ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, funcţie pe care ulterior a pierdut-o, în prezent fiind simplu poliţist local, scrie adevarul.ro.

Bărbatul va fi audiat în următoarele ore, urmând ca procurorii să decidă, luni, în privinţa măsurilor preventive. 

Victima sa a fost operată, duminică seara, după ce a ajuns la spital cu 5 plăgi înjunghiate. Ea a fost atacată de Kover în faţa blocului, cu un cuţit, în văzul lumii, bărbatul dispărând ulterior. Kover a fost prins după o amplă operaţiune a poliţistilor orădeni care au adus în zonă reflectoare şi un câine de urmă. 

Citește și Parchetul confirmă ultrajul lui Crișan. „Cel mai LENEȘ angajat al Secției 1 Poliție Cluj”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here