Lucările de reabilitare la Podul Fabricii, cunoscut şi ca podul Hingherilor, au demarat luni dimineaţa, 27 august 2018, fără ca traficul să fie total închis. Şoferii care au trecut prin zonă spun că se circulă greu, din ambele sensuri. 

„Ştefan Titi Maris – Fabricii spre Bv Muncii semi-blocat. Lucrări pe carosabil. Şi pe sens invers e la fel de blocat!”, „Dan Alexandru Socea – Podul Fabricii închis pe sensul de mers către oraş. Traficul e deviat pe banda 2 de mers către Bulevardul Muncii”, transmit utilizatorii grupului de Facebook Info Trafic, jud. Cluj.

Primăria Cluj-Napoca a anunţat, vineri seara, că lucrările se vor executa la infrastructura podului (sub pod), pe o perioada de 2 luni și vor presupune restricții de circulație pe câte 2 benzi carosabile, situație în care se va circula doar pe câte o bandă pe sens.

Executantul lucărilor este Antrepriza Reparații și Lucrări – ARL, firmă care a câștigat și contractul de pietonalizare a laturii de vest a Pieței Unirii, după planurile arhitecților de la Planwerk, conform ziuadecluj.

Sub pod se va amenaja o parcare terestră, iar la intrare, la intersecția Fabricii cu Câmpina, va fi realizat un sens giratoriu. Lucrările sunt estimate la 26,5 milioane de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here