Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, al-a dat jos pe Marian Oprişan din fruntea organizaţiei Vrancea, pe care o conduce de 20 de ani, susţin surse politice pentru Adevărul. Ciolacu ar vrea să-l instaleze la şefia filialei pe Cristi Misăilă, primarul oraşului Focşani, care l-a învins la alegeri pe ministrul Dezvoltării Ion Ştefan. Deocamdată, filiala va fi condusă de Marcel Ciolacu însuşi, ca interimar.

Comitetul Politic Naţional al PSD a votat demiterea lui Marian Oprişan din fruntea organizaţiei Vrancea. Oprişan a fost şeful filailei timp de 24 de ani. Iniţial, Marcel Ciolacu i-a cerut demisia lui Oprişan, însă baronul de Vrancea a refuzat să demisioneze.   

Fostul premier Viorica Dăncilă a fost debarcată din fruntea organizaţiei de femei, în timp ce Nicule Bădălău a pierdut şefia organizaţiei Giurgiu, fost fief PSD, devenit judeţ PNL după alegerile locale.   

Marian Oprişan a pierdut Consiliul Judeţean Vrancea după 20 de ani de domnie în faţa candidatului PNL Cătălin Toma. Preşedintele PSD Vrancea ar vrea să candideze la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator, potrivit unor surse din conducerea partidului.   

Liderii PSD se reunesc luni dimineaţă, la ora 11.00, pentru a analiza rezultatele alegerile locale. Potrivit surselor citate, se va lăsa cu sancţiuni.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here