Administrația locală anunță faptul că au început studiile topo și geo pentru Centura Metropolitană.

Primăria Cluj-Napoca a dat Ordinul de începere pentru întocmire SF, PUZ și DTAC pentru proiectul ”Drum Transregio Feleac TR35”. Anul acesta (în luna martie) s-a predat documentația ”Studiul alternativ de traseu”. Studiul cuprinde un număr de 8 variante de traseu studiate. La recomandarea specialiștilor, Municipiul Cluj-Napoca a optat pentru varianta 8- V8 a proiectului Centura Metropolitană. Urmează stabilirea și definitivarea tuturor lucrărilor și funcțiunilor prevăzute în această variantă. Ulterior echipele tehnice se vor deplasa în zonele studiate pentru a efectua lucrările necesare acestei faze: măsurători, marcaje, bornări, foraje,
amenajări tehnice.

Proiectul Centura Metropolitană, în valoare de peste 17,1 milioane lei, fără TVA, a fost atribuit asocierii TRANSINVEST BUDAPEST Kft -SPECIALTERV EPITOMERNOKI Kft.- SC EXPLAN SRL – SC CADSIL SRL.

Solicităm cetățenilor ce dețin cu orice titlu imobile situate de-a lungul coridorului și în cadrul zonelor studiate să permită accesul echipelor tehnice și utilajelor acestora pentru efectuarea în bune condiții a măsurătorilor topografice, a studiilor geotehnice, a studiilor arheologice și a oricăror operațiuni necesare studiului de fezabilitate – în conformitate cu prevederile Legii 255/2010.

Activitățile menționate mai sus vor fi realizate în perioada mai-septembrie 2019.

Citeste si Răsturnare de situație incredibilă în cazul licitației pentru centura metropolitană a Clujului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here