In cazul scandalului din Floresti in care doi tineri nu si-au supravegheat cainii care ar fi putut ataca doi copii, au avut loc o serie de audieri. De asemenea, Nicolae Rus, politistul din Floresti, a depus plangere pentru ultraj impotriva tinerei care l-a atacat, lucru vizibil si pe filmarea postata pe contul de facebook al Monei Aldea.

Reamintim ca Gazeta de Cluj a publicat un amplu material despre cazul unui poliţist din Floreşti acuzat că a abuzat doi tineri care îşi plimbau câinii. Însă, de fapt, tinerii nu si-au supravegheat cainii si, de fapt, unul dintre tineri l-a atacat pe politist atunci cand acesta a incercat sa il retina pe celalalt tanar care a refuzat sa se legitimeze. Mai multe detalii puteti citi aici.

Directorul Gazeta de Cluj, Liviu Man, va depune o plangere penala impotriva persoanelor care au accesat neautorizat site-ul Gazeta de Cluj. „La inceputul acestei saptamani site-ul Gazeta de Cluj ( www.gazetadecluj.ro ) a fost supus atacului unor hackeri si nu a functionat pentru o perioada de timp. Voi face o plangere la BCCO si DIICOT pentru a afla cine sunt persoanele vinovate de acest lucru”, spune Liviu Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here