Deputatul George Simion (34 de ani), copreședinte al Partidului Alianța pentru România (AUR), a fost prezent la GSP Live și a vorbit despre unica discuție purtată cu Gigi Becali (62 de ani), iar patronul celor de la FCSB i-a replicat acum, conform gsp.ro

George Simion a susținut la GSP LIVE că Becali nu i-a oferit un sediu pentru partidul lui, cum s-a lăudat, ci „a spus-o doar așa, în stilul lui”. Patronul FCSB spune însă că discuția sa a fost purtată cu Claudiu Târziu, celălalt copreședinte AUR.

Gigi Becali: „Mi s-a propus să fiu vicepreședinte AUR”

„Stilul meu este adevărul. Domnul Simion este în eroare. Sunați-l pe domnul Claudiu Târziu, să vă spună dacă nu cumva și acum activează, el și nevasta lui, în acel birou, în fiecare zi. Sunați să vedeți dacă minte Becali sau nenea Simion. Acum un an nu exista AUR, eu i-am dat acel birou lui Claudiu Tarziu și soției lui, că ea e nu știu ce pictoriță, avea nevoie să picteze pe acolo sau ce fac ei.

Știe el, nenea Simion, stilul lui Gigi Becali…. Nenea Simion, ești prea mic copil ca să știi care e stilul lui Gigi Becali!Gigi Becali spune adevărul pur. Habar nu aveam cine e Claudiu Târziu. A venit la mine la Palat și mi-a propus nu știu ce funcție în AUR. I-am zis «Băi băiete, nu mă interesează pe mine o funcție la voi în partid, că nu mai fac politică!». Zicea să fiu vicepreședinte. 

Păi cum să fiu vicepreședinte eu la Simion? Nu s-a născut Simion ca să fiu eu vicepreședintele lui. Gigi Becali va fi numai președinte, până la moarte”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Nu e adevărat. A spus-o în stilul domnului Becali. Noi aveam un sediu la etajul 1, pe Blănari, dumnealui la etajul 3. Singura discuție pe care am purtat-o la un moment dat, pentru că nu știam cu cine să vorbim, a fost pentru un banner pe care voiam să îl punem. Aveam o campanie în derulare. Asta era în 2018, AUR a apărut în decembrie 2019. Mă refer la partid. Îi înțelegem stilul, de multe ori expansiv. E în stilul lui. Eu am urmărit, ca ceilalți români, stilul personajelor din jurul fotbalului. Le cunosc modul de comunicare – George Simion, la GSP Live

Citește și: George Simion acuză conducerea unui mall că ajută la „jignirea credinței și tradițiilor românești”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here