Echipe de activiști ale partidului AUR, filiala Cluj, au împânzit sâmbătă dimineața, 13 noiembrie, strada Bobâlna care duce la Piața de Vechituri a Clujului, renumitul OSER.

AUR Cluj a declansat strângerea de semnături pentru declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis.

Cu tabel cu semnături în mână și cu flyere anti-Iohannis, echipele de activiști AUR au reușit să determine mulți clujeni să semneze, cât tip reporterul Clujul Politic a stat cu ele.

„Haideți ca semnez, sunt supărat, cum să nu semnez când văd ce nenorocire e în țară. Ce a facut Klaus Iohannis în 2 mandate? Nimic”, a spus cu năduf o semnatară.

„Nu semnez, nu mai semnez și votez cu nimeni”, a spus un alt clujean.

„Nu semnez, nu mai sunt interesat de politică”, a spus un altul.

AUR a declanșat pe plan național o campanie prin care dorește suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis, aflat la al doilea mandat, pe motiv că trădează interesele țării. Nici o altă forță politică nu susține demersul până în acest moment.


sursa: clujulpolitic.ro

Citește și: ÎPS Andrei Andreicuț, cât pe ce să fie împușcat de un colonel al Securității pentru că nu a vrut să colaboreze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here