Daca in majoritatea cazurilor perchezitii ca cele din aceasta saptamana, efectuate la Belis trebuiau sa se incheie cu propuneri de arestare in fata judecatorilor, de această dată colegul lui Hrudei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin i-a lasat in libertate pe edilul Viorel Matis impreuna cu ceilalti doi complici fosti colegi de-ai sai din Ocolul Silvic.

viorel-matisAparent, procurorul de caz a decis marti seara sa ii lase in libertate pe Matis Viorel, Goga Nicolae și Lung Marcel fara a inainta o propunere de arestare preventivă la Judecătoria Huedin.

Mai multe despre dosarul ce acum a luat amploare cat si despre ce s-a intamplat la perchezitiile de luni, 14 august, aflati in editia tiparita a Gazetei de Cluj.

7 COMENTARII

  1. Eventual dacă l-ar fi luat alții din alte orașe dar nu din Ardeal , poate ar fi avut vreun rezultat !
    Nici nu veți auzi vreodată in cluj de cineva luat pt furturi masive de lemn din pădurile tuturor , eventual vreo găinărie ca cea de pe Avram Iancu când o persoana a tăiat un copac având autorizație de construcție .

  2. Aici este mai mult decat prietenie.este complicitate.toate aceste fapte sunt făcute în anii 2012 .2013 când procuror sef la huedin era mafiotul sandor nicu era întreținut de capii politiei huedin rusu si marchis.toți au supt din acele ta ieri masive ilegale de pădure in acei ani au tăiat ilegal in zona huedinului lemne de peste 1 milion de euro.iar acum daca cercetarile continuau toti acesti mafioti trebuiau sa raspunda.dar au oprit ancheta .pentru ca acesti mafioti sa nu fie trasi la raspundere.nu vi se pare ceva putred ca dupa perchezitii de amploare si reținerea a trei persoane sa nu se mai ceară arestarea lor.oare de ce .oare sa fie prietenia foarte mare dintre fostul procuror sandor niculae si inculpatul lung marcel care pe vremuri aveau firme împreună sau sa fie altceva.ce ziceți domnule prin procuror

    • Pai aveti dreptate dl. Nelutu ca se vorbeste prin Huedin ca Ministrul Justitiei locuieste vizavi de Parchetul de pe langa Judecatoria Huedin si ca te poti duce la el ca te rezolva contracost pentru serviciile facute si ca iti garanteaza si rezolvarea cazului.

  3. Și când dosare întregi se mutau dinspre Cluj la Huedin, cu ajutorul găștii mafioate cunoscute și protejate .

    Și asta de foarta multă vreme .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here