Potrivit Asociației Pro Infrastructura, segmentul de autostradă Câmpia Turzii – Târgu Mureș va tăia în două localitatea Bogata.

„Pe lotul de 17,9 km dintre Iernut și Chețani, constructorii (Astaldi și Max Boegl) sunt bine mobilizați și au avansat în zona Bogata, acolo unde trebuie executat un „dublu pod” peste Mureș și trebuie demolate mai multe case pentru că autostrada „taie” în două localitatea. Deja primele construcții au fost expropriate și demolate și se poate începe lucrul la primele pile ale podurilor, având trei foreze în zonă.

Din informațiile pe care le avem, se progresează bine și în alte porțiuni ale proiectului. Datele oficiale arată un stadiu actual de 25% pentru acest tronson. S-au emis toate autorizațiile de construire necesare pentru tot segmentul de 17,9 km pentru coridorul inițial de expropriere, astfel că din 10.11.2017 există front de lucru suficient”, transmit reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură. Organizația estimează că şoferii vor putea circula pe această autostradă începând din trimestrul trei al anului viitor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here