Sursa foto: Hotnews

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că sectorul de autostradă Chețani-Câmpia Turzii are un nou constructor. Potrivit proiectului, tronsonul de 15,7 kilometri ar trebui finalizat în doi ani.

”Luni, 08.08.2022, după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru “Proiectarea și execuția Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, Lot 3: Chețani – Câmpia Turzii – Relicitare”.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL, cu preţul de 420.347.903,86 lei fără TVA. Durata contractului este de 3 luni pentru perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Durata de garanție a lucrărilor ofertată este de 120 de luni. Acest tronson de autostradă are o lungime de 15,70 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a anunțat CNAIR într-un comunicat de presă.

Sursă: Zcj.ro

Citește și: Curtea de Apel București deblochează Autostrada Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here