Lucrările la tronsonul de autostradă Sebeș – Turda sunt blocate din cauza unei gropi de gunoi din apropierea municipiului Alba Iulia care blochează lucrările la breteaua de acces dinspre viitorul nod rutier Alba Iulia Sud spre centura orașului.

Potrivit proiectului Autostrăzii Sebeș-Turda, Alba Iulia va fi conectată la șoseaua de mare viteză prin două noduri rutiere: Alba Iulia Sud și Alba Iulia Nord.

Primul se situează imediat după viitorul pod al autostrăzii de la Limba (Ciugud), iar lucrările au avansat cât se poate de bine, astfel că, la sfârșitul anului trecut, acesta era în mare parte ”creionat”. Mai mult, trei sferturi din breteaua spre centura Albei Iulia, care ne va ”cabla” la mult așteptata autostradă, erau și ele vizibile în teren. La început de 2019, lucrările s-au ”înfundat” într-o mare de deșeuri. Se pare că în această zonă din Partoș a funcționat înainte de revoluție o groapă de gunoi, închisă odată ce a devenit funcțională cea de la Pârâul Iovului, scrie Ziarul Unirea.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here