Lucrările la noua sala polivalentă Turda Arena, care va avea peste 3.300 de locuri, avansează, investiția ridicându-se la aproape 18 milioane de euro. Aceasta va putea găzdui competiții sportive internaționale, dar și concerte sau alte evenimente culturale.

Sala de sport competițională de nivel internațional a fost construită pe strada Stadionului nr. 14, din municipiul Turda, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal. Edilul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a pornit acest proiect încă din 2016, iar lucrările au demarat în urmă cu doi ani, în luna septembrie 2020.

”Turda Arena va fi locul unde vom găzdui competiții sportive inclusiv la nivel internațional, dar și evenimente social-culturale. Posibilitatea organizării unor concerte de mare amploare și prezența în Turda a unor formații de succes este asigurată de facilitățile oferite de această sală.

Cu o capacitate de 3.320 de locuri, această investiție va contribui semnificativ la dezvoltarea infrastructurii sportive, de agrement și de cultură. Ne mândrim cu Turda Arena și avem certitudinea că după inaugurare, în orașul nostru vor fi și mai multe evenimente atractive!”, a scris primarul Cristian Matei, pe Facebook

Sala dispune de dotări de ultimă generație, printre care un sistem de iluminat de 2.000 lucși, reclame de tip LED, un cub pe tavanul sălii pentru reluări, zonă de recuperare sportivă, facilități dedicate mass media, precum și un parchet din lemn de arțar, turdanews.net.

Județul Cluj are în Cluj-Napoca încă două arene sportive moderne: BT Arena și „Horia Demian”. Astfel, competiții importante, vor putea fi organizate în curând şi pe Turda Arena din municipiul Turda, scrie Zcj.ro.

Citește și: Judecătorii clujeni au dat undă verde la petrecerile de noapte cu lăutari la Transylvania College, școala bogătașilor din Cluj Napoca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here