sursă: clujust.ro

În absența unui contracandidat, Victor Rusa a fost reales în funcția de prodecan, în cadrul alegerilor desfășurate în 25 martie pentru Consiliul Baroului Cluj.

Fiind votat în unanimitate de către colegii din Consiliu, acesta a afirmat: „Dragi colegi, vă mulțumesc pentru încredere! 61,24% e procent de Emil Boc.”

Acesta este al doilea mandat de prodecan pentru Victor Rusa, primul fiind în 2018. Avocatul care își desfășoară activitatea în cadrul Baroului Cluj de 26 de ani le-a transmis avocaților înaintea alegerii: „Ar fi extrem de facil să afirm că mă recomandă experiența profesională dobândită în cei peste 25 de ani de activitate profesională neîntreruptă, precum și experiența acumulată prin exercitarea funcției de conducere colectivă, însă, nu calitatea de consilier sau prodecan este cea în care mă adresez astăzi. Acum, mă prezint ca un om de echipă, pregătit să prezint cu demnitate frumoasa profesie pe care o practicăm și să mă implic în gestionarea tuturor problemelor specifice comunității noastre. Pentru că dețin maturitatea și echilibrul necesare în luarea deciziilor, pentru că vreau, știu și pot să lucrez împreună cu colegii care vor forma viitorul consiliu, pentru că știu că din interiorul forului de conducere pot fi util avocaților și profesiei, vă solicit încrederea și votul.”.

Sursa: Clujust

Citește și: Justiția română, la pământ: În România lupta anti-corupție s-a desfășurat pe modelul rusesc

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here