om după gratii

Avocatul Gheorghe Piperea remarcă atmosfera în care a fost reținut medicul Mircea Beuran de către DNA, arătând în același timp cum alții din aparatul administrativ și guvernamental „sunt ocrotiți de organe ca și când ar fi odoare bisericești”.

„De ziua lui Valentin, suporții media sekuristofili au redescoperit cu entuziasm DNA, care tocmai ce a arestat un nemernic de pesedist acuzat că ar fi luat o mită acum doi ani. Cei care au delapidat și falimentat televiziuni, cei care au traficat funcții de administratori juduciari de intreprinderi publice sau posturi în consiliile de administrație ale companiilor de stat încă nefalimentate și cei care se află în conflict de interese și incompatibilitate la momentul la care semnează acte normative favorabile domeniului în care sunt plătoți, ajutoare de stat pentru multinaționale și împrumuturi de zeci de miliarde la bănci, înrobitoare pentru generațiile viitoare, toți aceștia sunt ocrotiți de organe ca și când ar fi odoare bisericești. Nu se atinge nimeni de ei. Baßtanul din deal, el însuși, tocmai ce fu spălat de PICCJ, în ciuda unei hotarâri definitive a instanței care spune că a dobândit o casă prin fals.
Ascultați, de exemplu, postul – tribună al actualului membru al uniunii salvatorilor copiilor de securisti, Moise G. E un entuziasm acolo, la știri, de zici ca acuși-acuși o să reapară în piața Victoriei 47 de milioane de luptători anti-corupție, cu telefoanele deasupra capetelor și cu copiii în brațe (doar că, deocamdată, palatul Victoria e ocupat de Șică Orban “vă rog să nu mă votați). Eu sugere recondiționarea și refolosirea pancartelor cu “DNA e iubita mea”, că tot e V Day. Și, mai ales, ale pancartei cu “Mai bine robor decât dictator”. Neapărat, în pisță trebuie să vină van Groningen, de mănă cu debitorii la credite in CHF, plus Vasilesco ot BNR, ca să se știe că tehnocrații “e” cu noi. Ah, ce spectacol, ce aplauze de la ambasada m…ii, ce discursuri anti-comuniste in Parlamentul European, ce atenționări de la aliatul strategic ne așteaptă… Mai ceva ca în Dragons and Dumgeons…

“Decât” că unele plângeri penale pentru delapidare, bancrută frauduloasă și abuz de creditul și bunurile societății falite, depuse contra unora dintre vedetele “luptei” anti-curupție stau în sertarul organelor, la învechit și mucegăit, ca brânza achiziționată de BNR.
PS Dacă zisul doctor e corupt, să facă pușcărie. Decât că, de regulă, defilarea cu cătușe la tv ss termină cu achitări și daune morale, de milioane, achitate de noi, contribuabilii. Vă amintiți cazul Dan Radu Rușanu? Acum este membru in consiliul de administrație al BNR, om de bază în lupta anti-condumatori a lui Manole Isărescu, posesor al unei despăgubiri de 7,5 mil lei pentru arestare ilegală”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

sursă: cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here