Restaurantul președintelui PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a stârnit un val de reacții negative, ajungând la un scor de 2.7 din peste 300 de recenzii pe Google.

Strategia de marketing pe care Avram Gal a folosit-o pentru promovarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj-Napoca a dat greș. Tot mai multe persoane se arată nemulțumite de serviciile oferite în localul lui Gal și critică prețurile care, potrivit clienților, ar fi prea mari în raport cu calitatea preparatelor, chiar dacă sunt „împănate” cu foițe de aur.

Nelson Mondialu’ promovează restaurantul lui Gal

Unul dintre „aliații” lui Avram Gal pentru promovarea restaurantului este chiar Nelson Mondialu’, care s-a filmat în timp ce ia masa la Transylvania Steak House.

Vasile Dîncu și Neluțu Varga, invitați la deschiderea restaurantului

La deschiderea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj au luat parte și fostul ministru al Apărării Vasile Dâncu și patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga.

„Am plăcerea să vă anunț că a avut loc inaugurarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj. Acesta a devenit pentru mine un proiect de suflet, nefiind doar o investiție oarecare. Prin standardele de calitate și atenția la detalii pe care le-am promovat aici cred că vom reuși să devenim un obiectiv de referință nu doar în Cluj, ci și în România.

Atmosfera la deschidere a fost extraordinară, iar primii „clienți” care ne-au trecut pragul ne-au răsplătit cu un feedback de excepție.

Ca invitați de onoare, am avut privilegiul să ne fie alături dl profesor Vasile Dîncu, precum și dl Ioan Varga, patronul CFR Cluj.

Le mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru aprecieri!

După primele reacții, am deja curajul să afirm că acest proiect se va distinge în piața clujană de profil.

De asemenea, prin Transylvania Steak House am dorit crearea unui brand românesc cu potențial de internaționalizare. Aventura abia a început.”, anunța Avram Gal la deschiderea restaurantului.

Citește și: EXCLUSIV Incident grav la școala din Feleacu. Elev bătut cu biciul în timpul orelor

8 COMENTARII

  1. Problema restaurantului nu e aceea ca a avut o deschidere frumoasa si a putut impresiona pe cativa dintre cetatenii de seama a Clujului, ci aceea ca nu isi mentine calitatea fata de ceilalti clienti, clienții normali, care vin fie de curiozitate, fie că au prieteni ce vin din alte părti ai tării sau din alte părti a lumii. Am lasat 8000 lei 4 persoane…ar fi trebuit sa fie perfect dar nu a fost. Poate pe viitor….nu orice e scump e si calitativ.

  2. ,,La pomul lăudat să nu megi cu sacul”,fițe ptr.cei cu bani și țeapă ptr.ceilalți care muncesc ptr.bani,hahalere clujene….nu mai știu cum să iasă în evidență,promovat de țigani….pfui drace

  3. Domnule Gal,am rugămintea să mai mergeți din când în când și pe la case de copii sau azile de bătrâni,că de reclame ieftine suntem sătui, masă gratuita =reclama gratuita.Astea erau în anii 90 când se făcea reclama la ,,Conti „.Și la ce preturi aveți…..nu am ce zice….no ciment,de la pita cu slănină sărim la foite de aur…bafta in continuare.

  4. Promovat de „Nelsoni”, piz_e cu bășini de influenceri, rude, angajați și fomiști din politica locală, restaurantul vieții are mare viitor.

  5. Auzi la el, vrea să creeze un brand românesc, dar îi este rușine să denumească restaurantul în limba română. Românii ar trebui să ocolească asemenea unități și să lase loc țiganilor de tip Nelson Mondialu și Dâncu.

  6. Ce zicea ăla măăă ? …că a dat 8000 de lei pentru o masă de 4 persoane ? Păi dacă-i să câstig în noaptea asta un milion de euro …. decât să dau 2000 să iau masa la restaurantul vostru , MAI BINE MĂ URC PE UN BLOC ȘI SAR DE ACOLO. CU DOUĂ MII CUMPĂR DOI PORCI ȘI MĂNÂNC DIN EI UN AN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here