După ce BT Leasing şi ERB Leasing au fuzionat, Banca Transilvania a devenit cea mai mare unitate de profil din România. 

„Clienții ERB Leasing vor lucra de acum înainte cu BT Leasing, iar principalele avantaje vor fi colaborarea cu una dintre companiile de top din România, care are peste 5.500 de clienți şi 8.500 de contracte; acces atât la ofertele de finanțare BT Leasing, cât şi la oferta integrată a grupului financiar BT; derularea în condiții neschimbate a contractelor de leasing semnate cu ERB Leasing şi preluate prin fuziune de BT Leasing”, a menționat conducerea băncii clujene.

BT Leasing face parte din grupul financiar BT, misiunea sa fiind de a oferi o alternativă la creditare şi de a încuraja investițiile. Compania are 20 de ani de activitate, timp în care a susținut 10.000 de clienți şi a încheiat 20.000 de contracte. BT a achiziționat de la Eurobank Group acțiunile pe care aceasta le deținea la Bancpost, ERB Retail Services IFN și ERB Leasing IFN.

Până la finalul anului, când va fi finalizată integrarea, cele două bănci vor avea activitate separată. Ultima zi lucrătoare la Bancpost va fi 28 decembrie, iar prima zi lucrătoare din anul viitor la BT va fi 3 ianuarie 2019. Grupul financiar BT este cel mai mare din România. BT are 2,5 milioane de clienți, 500 de sedii şi 7.000 de angajați. Principalii concurenți din România ai băncii clujene sunt BCR și BRD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here