Banii de la Autostrada Transilvania, porțiunea Câmpia Turzii-Târgu Mureș, ar fi mers pe prostituate de lux, implicate într-un SEXGATE cu multe protagoniste din lumea showbizzului. Daniela Crudu, Mădălina Pamfilie, Denisa Bița, Simona Trașcă și Diana Nicoraș sunt doar câteva dintre vedetele care ar fi practicat sex pe bani. Ele au fost toate aduse la audieri într-un dosar de proxenetism. Sumele care se plăteau pentru o noapte de amor ajungea până la 2.500 de euro!!!

 

Surse judiciare, citate de EVZ.ro, i-au nominalizat pe Traian Horpos și Vlad Vameșu, cei trei fiind acționari la firma Straco Group, companie care a primit 1,2 miliarde de lei pentru construcția autostrăzii Câmpia Turzii – Târgu-Mureș.

daniela crudu diana nicoras madalina pamfilie

”Nu doar banii de la autostrăzi ajungeau la prostituate, ci și despăgubirile ANRP. Un alt client era Horia Simu, de la Cupromin, cunoscut în lumea afacerilor și ca bancherul minelor de cupru”, arată o declarație citată de EVZ.ro

 

Georgiana Constantin, supranumita si „regina sexului anal”

georgiana constantin

Pe Georgiana Constantin lumea o cunoaste din cluburile din Capitala, se arată pe cancan.ro. Tanara si-a inceput cariera ca si clienta falsa, insa treptat-treptat a renuntat la aceasta titulatura. Despre ea se zvoneste ca ar fi „regina sexului anal” si ca baietii apelau la serviciile ei dupa ce primeau recomandari in oras. Se zvoneste ca blonda isi oferea serviciile anale pe sume modice la inceput, iar in ultima perioada ajunsese la un tarif care pornea de la 500 de euro pe seara.

 

Denisa Biță, prostituata cu silicoane

O altă fată care și-ar fi vândut trupul pentru bani ar fi Denisa Biță. Ea și-a pus silicoane în 2013.

denisa bita

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here