Un scandal între mai mulţi cetăţeni de etnie romă din Turda s-a încheiat cu o baracă mistuită de flăcări. Poliţia a fost chemată să aplaneze conflictul. 

Incendiul a fost anunțat în această dimineață, iar cercetările prealabile au stabilit că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat intenționat, ca urmare a unor dispute familiale.

Am intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o baracă improvizată din lemn, situată pe malul râului Arieș, în zona străzii Panait Cerna, municipiul Turda. Baraca cuprinsă de flăcări a fost distrusă în totalitate, intervenția pompierilor timp de 50 de minute, reușind să limiteze extinderea incendiului și la celelalte locuințe. Cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului o acțiune intenționată, ca urmare a unor dispute familiale„, transmite ISU Cluj. 

De asemenea, pompierii au solicitat prezența unui echipaj de poliție pentru a înfrâna disputele care continuau, pe timpul operațiunilor de intervenție, între cetățenii care locuiau acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here