Polițiștii din județul Galați au fost nevoiți să deschidă focul după ce aceștia au fost atacați cu pietre și cu o șurubelniță de către un bărbat din comuna Liești.

Totul a început în cursul dimineții de joi, când polițiștii au primit un apel în care se anunța că un bărbat din comuna Liești se manifestă violent pe stradă aruncând cu pietre în vecinii din sat. Polițiștii ajunși la fața locului au fost întâmpinați violent de către bărbatul pus pe scandal, acesta așteptându-i cu pietre și cu un par de lemn. Polițiștii au solicitat ajutorul trupelor de intervenție din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS).

La sosirea trupelor de intervenție, bărbatul s-a enervat și mai tare, acesta continuând să arunce în continuare cu pietre către oamenii legii.

 „Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre. Mai mult, când s-a trecut la imobilizarea sa, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma cu proiectil de cauciuc din dotare, rănindu-l pe agresor” precizează comisarul șef Gabriela Costin, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, într-un comunicat de presă.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani a fost adus la Spitalul de Urgență din Galați cu un elicopter SMURD. Până la sosirea echipajelor medicale, bărbatului îi s-a acordat primul ajutor de către trupele SAS.

În urma evenimentului, Inspectoratul Județean de Poliție din Galați a deschis o ancheta.

Timiș Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here