Într-o benzinărie din Florești, luni seara în jurul orei 18:00 a fost depistat un bărbat urmărit internațional. Acesta este acuzat de săvârșirea unei fapte de șantaj și de săvârșirea unei infracțiuni de omor sub forma tentativei, pe teritoriul statului german.

Luni, în jurul orei 18.00, în urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiștii specializați în depistarea persoanelor urmărite, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, precum și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, a fost depistat un bărbat, pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare.

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Mureș, a fost dat în urmărire de către autoritățile germane, în luna octombrie a anului trecut, după ce în luna august a aceluiași an, ar fi săvârșit o faptă de șantaj, totodată fiind acuzat de săvârșirea unei infracțiuni de omor sub forma tentativei, pe teritoriul statului german.

Bărbatul urmează a fi prezentat procurorilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării celor doua mandate.

Citește și: Bărbatul dispărut din Azuga se bănuiește că a fost omorât de un urs

Sursă: ziuadecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here