Bărbatul care și-a înjunghiat mortal iubita în depoul CFR a fost trimis în judecată. Polițiștii spun că arma crimei a fost luată din Cluj Napoca, autorul faptei premeditându-și fapta.

Bărbatul care a ucis o tânără în zona unui bloc de locuințe din proximitatea Depoului CFR din Timișoara a fost trimis în judecată. El este acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș spun că bărbatul fusese condamnat inițial la 12 ani de pușcărie pentru că violase o minoră. El ispășise pedeapsa și se afla în perioada de supraveghere.

”Din cuprinsul rechizitoriului rezultă că, în data de 16 aprilie 2019, în jurul orei 16.25, inculpatul, în timp ce se afla în faţa locuinţei fostei sale concubine V.M.G. din Municipiul Timișoara, i-a aplicat acesteia patru lovituri de cuțit în spate în regiunea scapulară stânga, în hemitoracele stâng și în zona cervicală, leziuni traumatice grave ce au condus la decesul victimei. S-a reținut, de asemenea, că suspectul a premeditat fapta, venind în cursul dimineții din Cluj, s-a înarmat cu un cuțit, după care a urmărit victimă pe parcursul mai multor ore la serviciu, pândind-o apoi în apropierea locuinței sale”, informează reprezentanții Parchetului.

Citeste si Crima feroce din Grigorescu: „Dacă ştiam că-l omoară pe Lucian, băgam cuţitul în drogat”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here