Traian Băsescu a declarat, duminică la un post TV, referitor la Alianţa 2020 USR-PLUS, că formaţiunea condusă de Dan Barna a primit instrucţiuni să primească partidul proaspăt cumpărat de Dacian Cioloş, precizând că i se pare cel mai ridicol lucru pe care l-a văzut până acum.

”Dacă cineva vrea să convingă şi nu a fost o influenţă politică de undeva. USR a primit instrucţiuni să primească partidul proaspăt cumpărat de Cioloş. E cel mai mare ridicol pe care l-am văzut pânâ acum în politica de alianţe din România de la Revoluţie până acum, nu am crezut că se va întâmpla aşa ceva. El a cumpărat un partid ca si cum ai cumpăra de la talcioc partidele. Şi pe urmă te aşezi la discuţii cu USR, care aşa cum e el, a trecut prin nişte alegeri”, a afirmat Traian Băsescu, duminică la România Tv.

1 COMENTARIU

  1. Aces jeg cu miros de ceapa putrezita a raspuns la o reclamatie, facuta de mine, „cu subiect si predicat” (deci obiectiva, pertinenta, credibila) in perioada in care era prim-ministru, ca el , dl Ceapa, „nu raspund decat pentru oamenii pe care i-am adus eu in Guvern” . Pai bine mai limba, daca maine tu ajungi presedinte, ce faci? Tu nu raspunzi decat pentru amanta, soferul si secretara angajate de tine. Mai limba cu miros de ceapa, eu nu te votez, sa te voteze dracu si ma-ta. Tu cand erai prim-ministru trebuia sa raspunzi de faptele tuturor jegurilor, adica trebuia sa iei atitudine, sa dispui un control prin institutiile pe care le aveai la dispozitie. Ai dus si tu cateva curve la guvern si raspundea-i doar de cu ru lor? Mare jeg, mare prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here