Mai multe persoane au fost rănite în urma unei altercații izbucnite spontan între câțiva clujeni la una dintre ieșirile din mall-ul Vivo din Cluj Napoca.

Conflictul a izbucnit în momentul în care unul dintre agresori a scos din mașină o bâtă de baseball și a început să lovească brutal, în stânga și în dreapta, reușind să rănească mai mulți „rivali”, arată ziardecluj.ro

Potrivit martorilor, bărbații agresați ieșeau de la film în momentul în care gruparea rivală a tăbărât peste ei. Autoritățile s-au deplasat la locul faptei, iar agresorii s-au ales cu dosar penal pentru lovire și alte violențe.

„Doi bărbați s-au întâlnit, se cunoșteau, iar pe fondul unor datorii mai vechi s-au luat la bătaie. Primul bărbat era împreună cu un prieten, în timp ce victima era însoțită de trei oameni. Primul a scos o bâtă și i-a lovit în zona feței pe doi dintre rivali. Urmează, în baza certificatului medico legal, să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ. 

Citeste si Bătaie cu pumni între doi șoferi clujeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here