În urmă cu puțin timp, în Piața Mihai Viteazu a avut loc o bătaie cu cuțite între mai multe persoane. În urma altercației un bărbat a fost rănit, iar autorul atacului a fost reținut de polițiștii IPJ Cluj.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă însă bărbatul care a folosit cuţitul în timpul scandalului nu se mai afla la faţa locului, părăsind zona imediat după comiterea faptei cu un autoturism înmatriculat în străinătate. La faţa locului se aflau alte 3 persoane, respectiv 2 bărbaţi de 23 şi 43 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, şi o femeie de 26 de ani din comuna Sânpaul, judeţul Cluj, aceştia declarând că au fost agresaţi şi ameninţaţi de către un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Cluj-Napoca, pe care îl cunoşteau.

În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit faptul că există posibilitatea ca agresorul să intenţioneze să părăsească ţara, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Poliţiei de Frontieră Oradea în vederea depistării bărbatului. La scurt timp, intenţia bărbatului de a părăsi România a fost confirmată de Poliţia de Frontieră Borş, care a transmis depistarea acestuia, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie deplasându-se şi conducând ulterior persoana la Cluj-Napoca pentru audieri”, transmite IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violente și ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Citeste si Viceprimarul Tarcea vrea să demoleze gheretele din Piața Mihai Viteazu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here