UPDATE: Politistii s-a sesizat din  oficiu pentru savarsirea infractiunii de lovire si  alte violente. Cercetarile continua, nu exista plangeri depuse in acest sens.


 

 

Potrivit primelor informatii, cativa indivizi s-au luat la bataie cu garzile din Clubul Midi. Conflictul a avut loc noaptea trecuta.

Cel putin doua persoane au fost ranite grav, dat fiind faptul ca agresorii au folosit sabii pentru a-i ataca pe bodyguarzi.

„In data de 13 mai a fost o interventie a politiei, ca urmare a unei sesizari cu privire la faptul ca in fata unui club din Cluj-Napoca a existat o  altercatie intre mai multe persoane. Politistii care au ajuns  la fata locului au  luat legatura cu  personalul de paza care asigura securitatea la clubul respectiv. Doua persoane pe fondul consumului de alcool au provocat un  scandal. Au fost scosi afara si ulterior s-au reintors inarmati. Potrivit primelor informatii, unul dintre agentii de paza a fost ranit in zona bratelor. La momentul la care a ajuns echipajul de politie, indivizii au disparut. Nimeni nu a depus plangere. Nu avem informatii clare ci doar relatarile personalului de paza”, a precizat comisarul Graur de la IPJ Cluj.

Stire in curs de actualizare…

3 COMENTARII

  1. Ziua au fost la un local de pe calea floresti si au amenintato pe barmana ca o omoara , au ridicat sticle si scaune sa le arunce spre ea , unul din ei a scos si un cutit , dar si aici nu sa depus nicio plangere la politie . asta ii Romania , fata a vrut sa depuna plangere la politie dar la insistentele catorva oameni nu a depus plangere , pe motiv ” ca se va supara sefu’daca demui plangere „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here