Pe 17 martie, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o curte interioră situată pe strada Eroilor, are loc o stare conflictuală între două femei.

Starea conflictuală a fost aplanată, iar polițiștii au oferit femeilor în cauză îndrumări legale, privind dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, la acel moment persoanele refuzând deplasarea la sediul unității de poliție.

Au fost demarate cercetări din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite toate aspectele de interes pentru cauză”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Una dintre femei a ajuns la spital și prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului.

„A fost înregistrată o intervenție, în jurul orei 16, pe Bulevardul Eroilor nr 2, unde o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani a primit primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Femeia prezenta suspiciuni de leziuni în zona cervicală și a bazinului”, a transmis ISU Cluj pentru Monitorul de Cluj.

„Am solicitat toleranță zero”
Președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a declarat pentru monitorulcj.ro că a fost convocat de urgență Biroul Organizației municipale și sesizată comisia de Etică a organizației județene PSD Cluj.

„Este un incident regretabil. A fost convocat de urgență Biroul Organizației municipale PSD Cluj-Napoca care are competență în acest caz. Va analiza acest incident și va lua măsurile corespunzătoare. Am solicitat toleranță zero față de astfel de fapte și aplicarea corespunzătoare a Statului PSD. De asemenea a fost sesizată Comisia de Etică a organizației județene PSD Cluj.

Citește și: Fermierii români dau în faliment din cauza Ucrainei

1 COMENTARIU

  1. DEMISIA domnului Cordos de URGENTA….așa ceva nu s-a întâmplat niciodată!!Acest personaj a pierdut controlul total la acest partid!! Domnule Ciolacu și Iancu cât îl mai țineți în brațe pe acest interimar????nu vedeți ce se întâmplă la Cluj..sau nu vreți sa vedeți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here