Doi tineri s-au luat la bătaie cu agenții de pază ai unui magazin alimentar din Mănăștur, după ce au fost prinși că au furat bunuri. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 08:30, doi tineri au furat mai multe bunuri alimentare dintr-un magazin din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca. În momentul în care au vrut să părăsească magazinul, au fost opriți de către agenții de pază, însă pentru a-și asigura scăparea cei doi au devenit violenți și s-au luat la bătaie cu agenții de pază. Unul dintre ei a reușit să fugă, abandonând însă bunurile sustrase.

„Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit identitatea celui reținut, fiind vorba despre un tânăr, de 24 de ani, din comuna Cojocna, localitatea Straja, județul Cluj. Cu privire la celălalt, care a reușit să fugă, au fost alertate toate patrulele din teren, la scurt timp fiind depistat de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, din Cluj-Napoca. Astfel, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr, de 26 de ani, din Iclozel, județul Cluj, care se afla sub control judiciar, măsură dispusă de către Judecătoria Iași, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Tânărul care a fugit și a fost prins ulterior mai furase din magazine, în perioada 30 noiembrie 2017 – 3 ianuarie 2018. Atunci a furat băuturi alcoolice, în valoare de 7.000 lei, împreună cu un al tânăr.

În urma depistării, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi hoți care au agresat agenții de pază. Ulterior, la data de 13 ianuarie a.c., magistrații au dispus față de tânărul de 24 de ani măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar față de tânărul de 26 de ani măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here