După ce au chefuit împreună la un chef organizat chiar de către Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei, agentul Mircea Gaidoş a fost băgat în spital de către colegul lui, Ioan Onica

La restaurantul Cabana Brădet, Poliţia Orăşenească Şimleu Silvaniei a organizat un chef cu prilejul trecerii în noul an şi a realizării bilanţului pe anul 2017.

Poliţiştii au băut până nu au mai ştiut de ei, iar la un moment dat, chiar înainte de a pleca de la chef, polițiștii Mircea Gaidoş (26 de ani) şi Ioan Onica (29 de ani) s-au certat. Conflictul a degenerat până când cei doi s-au luat la pumni şi picoare.

Mircea Gaidoş a ieşit cel mai şifonat fiind bătut măr.

Culmea, unul dintre poliţişti a sunat chiar la 112, deşi aproape toţi colegii lui erau la chef, asistând la scenele desprinse din filme, scrie sportulsalajean.ro.

La ora 22.48 a fost înregistrat apelul pe numărul uni de urgenţă, la faţa locului intervenind forţele de ordine ca să-i despartă pe cei doi care în mod normal ar fi trebuit să aplice legea.

“Am înregistrat apelul la 112 la ora 22.48”, confirmă Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj – Crin Bologa – confirmă evenimentul şi spune că la ora actuală este în curs o anchetă.

Mircea Gaidoş, agentul de poliţie bătut măr a fost transportat în această dimineaţă la Cluj-Napoca de către o ambulanţă.

“Victima a fost preluată aseară de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul din Şimleu Silvaniei, de unde a fost preluat de un echipaj de ambulanţă cu medic şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Zalău. Victima are numeroase traumatisme fiind în stare gravă. A fost transportat pentru intervenţie la Cluj-Napoca. Ambulanţa noastră a asigurat transportul”, transmite Varga Liviu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

Încă nu se cunosc motivele pentru care cei doi s-au luat la bătaie, însă totul s-a petrecut într-un cadru oficial, în văzul colegilor de la Poliţia din Şimleu Silvaniei, mai precizează sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here