Poliţiştii anchetează un bărbat din cartierul clujean Mănăştur care l-a bătut cu sălbăticie pe un pensionar de 69 de ani, care-şi rotunjea veniturile livrând corespondenţă. Agresorul ar fi fost enervat deoarece a primit un preaviz de întrerupere a electricităţii.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţiei 4 Poliţie desfăşoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, arată reprezentanţii Poliţiei Cluj.

După ce în spaţiul public au apărut imaginile în care se vede cum un bărbat îl bate cu sălbăticie pe pensionarul care i-a livrat corespondenţa, poliţiştii au demarat, din oficiu, cercetările la data de 23 iunie a.c., ulterior fiind identificate şi audiate persoanele implicate. 

Din imaginile surprinse pe camerele de filmat din scara blocului din cartierul Mănăştur se poate observa discuţia tensionată dintre cei doi bărbaţi. Locatarul a început să-l împingă pe pensionar şi apoi l-a lovit cu sălbăticie cu pumnul în gură. După ce victima a căzut la pământ, agresorul a lovit-o şi cu piciorul.  

Motivul agresiunii ar fi fost faptul că locatarul a primit un preaviz de întrerupere a electricităţii pentru neplată, relatează BZC.ro

3 COMENTARII

  1. Pana acum câtva ani prin 2012 gunoaiele de la electrica furnizare veneau pe furiș și intrau în blocuri, sigilau, sau luau contoarele fără sa anunțe proprietarul, după reclamații și scandaluri cu sugacii de la conducere de aici din cluj, au schimbat legea și te anunță on line sau cu postas cu aviz de primire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here