IPJ Cluj a transmis că biciclistul care a provocat neintenționat accidentul mortal al profesorului UTCN a fost reținut.

”În cursul zilei (de 23 noiembrie), biciclistul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier din Piața Ștefan cel Mare, din data de 22 noiembrie a.c., a fost identificat de polițiști.

În baza informațiilor obținute, conducătorul bicicletei, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 6 Poliție pe strada Observatorului din municipiu, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În acest moment, tânărul se află în custodia polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, arată comunicatul IPJ.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 67 de ani din Cluj-Napoca a fost accidentat mortal centrul orașului. Omul a fost lovit de o mașină, în timp ce circula pe trotuar.

Martorii spun că şoferul ar fi încercat să evite un biciclist, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe trotuarul unde se mai aflau și alți pietoni, provocând accidentul.

Ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul bărbatului. Șoferul a fost testat şi nu consumase alcool.

3 COMENTARII

  1. Ghicitoare: cati hidrobiciclisti au fost amendati in frumosul nostru oras neomarxist, pentru ca circula pe trotuar, pe contrasens, aiurea pe toate benzile, fara becuri, fara veste reflectorizante-noaptea, etc.? Dar cati trotinetisti au fost amendati ca terorizeaza pietonii de pe trotuare si isi lasa trotinetele aiurea? E greu de aplicat legea in Orasul de 5 stele de tinichea?

  2. Gazeta de Cluj a și stabilit cine e vinovat. Plătim degeaba politie, procurori si judecători. Ar trebui să lăsăm jurnaliștii să stabilească cine este vinovat și cine nu. Ei sunt deținătorii adevărului. Hai să vedem dacă publicați asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here