Potrivit unui bilanț preliminar al prefecturii clujene, în Cluj Napoca sunt peste 20 de clase de liceu care au trecut să facă cursuri online din cauza coronavirusului. La nivelul județului Cluj numărul claselor este aproape dublu. Numărul mare de infectări în rândul elevilor este corelat cu participarea lor la ferstivalul Untold.

Sunt confirmați pozitiv 56 de elevi din școli și licee, un cadru didactic dintr-o unitate de învățământ preuniversitar, 7 copii preșcolari, 2 cadre didactice din unități de învățământ preșcolar și o persoană parte a corpului de îngrijire dintr-o unitate de învățământ preșcolar.

Pânâ în acest moment se face școală online copiii din 48 de clase, precum și 4 grupe de grădiniță.

Au intrat în online 11 clase la Liceul Nicolae Bălcescu, 7 clase la Liceul Avram Iancu și cel putin câte una la Emil Racovita, Iuliu Hatieganu și Ion Creangă. Pe listă mai apare școala Onisifor Ghibu din Cluj Napoca, tot cu o clasă.

În Gherla, presa locală arată că e vorba despre școlile Ana Ipătescu, cu o clasă care a intrat în online ca urmare a infectării unui elev cu noul coronavirus.

La Dej, două clase de la Școala Avram Iancu sunt în scenariu roșu, și o altă clasă la Liceul Papiu Ilarian.

La Câmpia Turzii o clasă de la Liceul Pavel Dan a intrat în carantină pentru 14 zile.

4 COMENTARII

  1. ” Bravo BOC ” Tine-o tot asa. Tot inainte spre marea CARANTINA. Ce mai conteaza sferinta copiilor nostri festivaluri sa fie cu bai de multime pentru Boc si Citu. Pisam-as pe voi si pe cei ce v-au votat

  2. MULTUMIM DOMNULE PRIMAR…tie si echipei tale din primariae platiti cu salarii uriase din banii nostrii!!…s-a reusit sa puneti CLUJUL pe harta COVID 19 a Romaniei SA VA FIE RUSINE CA AT-I IMBOLNAVIT COPII NOSTRII care sunt fibra nationala..asta nu VOM UITA NICIODATA, NU STIUCINE TE SFATUIESTE DAR TE SFATUIESTE PROST!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here