Un avion care a aparținut flotei Blue Air este reținut la sol de către aeroportul din Cluj-Napoca, în condițiile în care ANAF a anunțat punerea sechestrului pe mai multe aeronave. Reprezentanții companiei aeriene au declarat că avionul nu mai face parte din flota sa, iar reținerea acestuia la sol constituieun abuz ce face obiectul unor proceduri legale derulate de noul operator al aeronavei”.

De asemenea, și un Boeing 737-500 este reținut pe aeroportul din Bacău.

O a treia aeronavă Boeing a companiei este parcată de la începutul lunii octombrie pe un aeroport din Italia, potrivit informațiilor boardingpass.ro. Este neclar până la acest moment dacă și acest avion este sub sechestru.

Două avioane din flota Blue Air mai pot fi folosite pentru zbor. Compania avea, la sfârșitul lunii septembrie, datorii de zeci de milioane de lei către stat. În plus, mai este datoare și către aeroporturi din România sau din străinătate.

Trei aeroporturi din România au dat în judecată până acum compania aeriană low-cost Blue Air pentru a recupera datoriile pe care compania aeriană le are față de acestea: aeroporturile din Cluj Napoca, Iași și Sibiu.

Citește și: Fostul șef DNA și judecător CCR, Daniel Morar, s-a angajat la o casă de avocatură

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here