Consilierii liberali clujeni spun ca afișele PMP murdăresc stâlpii din oraș cu acordul tacit al partenerului PMP, Emil Boc.

„De două săptămâni, protejații lui Emil Boc lipesc ilegal pe fiecare stâlp din oraș afișele lui Udrea și Băsescu. Firmele de salubritate tolerează mizeria electorală. La fel și Poliția Locală.

Au început cu stâlpii din cartierele mărginașe și acum, cu tupeu, au ajuns chiar și în zona centrală, nu departe de biroul lui Emil Boc, depășind orice limită și sfidând orice regulă, fără a fi deranjați de cineva. Asta deși la începutul campaniei s-au stabilit clar locațiile în care se pot lipi afișe și municipalitatea a anunțat că va interveni ori de câte ori se vor încălca regulile.

Vă solicit, domnule primar Emil Boc, să îi somați pe reprezentanții Partidului Mișcarea Populară cu privire la obligativitatea de a îndepărta toate afișele ilegale de pe domeniul public. Totodată, vă solicit să precizați public dacă ați aplicat amenzi partidului pe care-l susțineți indirect, PMP, câte și în ce cuantum”, spune Ioan Baldea, vicepresedintele PNL Cluj Napoca.

3 COMENTARII

  1. […] Vă solicit, domnule primar Emil Boc, să îi somați pe reprezentanții Partidului Mișcarea Populară cu privire la obligativitatea de a îndepărta toate afișele ilegale de pe domeniul public. Totodată, vă solicit să precizați public dacă ați aplicat amenzi partidului pe care-l susțineți indirect, PMP, câte și în ce cuantum”, spune Ioan Baldea, vicepresedintele PNL Cluj Napoca, citat de presa locala. […]

  2. […] Vă solicit, domnule primar Emil Boc, să îi somați pe reprezentanții Partidului Mișcarea Populară cu privire la obligativitatea de a îndepărta toate afișele ilegale de pe domeniul public. Totodată, vă solicit să precizați public dacă ați aplicat amenzi partidului pe care-l susțineți indirect, PMP, câte și în ce cuantum”, spune Ioan Baldea, vicepresedintele PNL Cluj Napoca, citat de presa locala. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here