Edilul clujenilor, Emil Boc, a anunțat că a amendat cele două societăți care ar fi trebuit să se ocupe de deszapezirea străzilor din Cluj Napoca. Însă amenda dată de primăria clujeană, de 8.500 de lei, nu reprezintă aproape nimic comparativ cu sumele de bani pe care firmele le încasează de la bugetul local.

“Au primit amenzi după ultima intervenție nereușită. Dacă legea spune și contractul pe care îl au că de la comanda dată de primărie au la dispoziție 15 minute să fie cu mașinile în dispozitiv, am observat că au trecut inclusiv 90 de minute, o oră și jumătate, și mașinile nu erau pe toate tronsoanele așa cum trebuia. În unele zone da, în majoritatea nu. Au intervenit după o oră și jumătate și nu după 15 minute. Și au primit un cadou frumos de vreo 8.500 de lei amenzi pe care colegii le-au aplicat conform prevederilor contractuale. Deci pentru că nu au intervenit la timp a fost aplicată sancțiunea. Ei mai au și o altă obligație ca la trei ore după ce se termină zăpada, adică după ce nu mai ninge, să curețe sectorul I să fie condiții optime de circulație”, a spus Boc la un post de radio.

1 COMENTARIU

  1. Pentru uni ” mumă” pentru restul CIUMĂ ,in marea refatadizare initiată de către primărie și finalizată ls SF.AȘTEAPTĂ amenzile date de primărie au fost de 5000 ( cinci mii lei ) pe apartament ,asta ca să ne putem da seama de echidistanta draCilor noștri aleși .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here