Primăria Cluj Napoca a atribuit licitația ”Proiectare și execuție parking cu amplasament pe terenul din Str. Primăverii nr. 20 — aleea Gârbău nr. 7 din municipiul Cluj-Napoca” firmei clujene TCI Contractor General S.A.

Oficialii administrației locale au estimat valoarea contractului la peste 36 de milioane de lei, însă compania clujeană a câștigat licitația pentru suma de 25.507.622,79 de lei, fără TVA.

O parte din acest contract urmează să fie subcontractat firmei Progir Proiectare Construcții, patronată de proiectanții clujeni Georgiana Tirt și Radu Indolean.

Cei de la TCI se ocupă și de construirea centrului CREIC (Centrul Regional de Excelenţă pentru Industrii Creative), un alt contract al primăriei clujene, pentru suma de aproape 34 de milioane de lei, fără TVA.

Compania este una dintre celel mai vechi firme de construcții din Cluj. În perioada 1999-2000, din Trustul de Construcţii şi Instalaţii (TCI) Cluj s-au desprins mai multe societăţi, printre care se numără şi Transilvania Construcţii. „Puii” fostului TCI, sunt Napoca Construcţii, Grup 4 Instalaţii, Someş Balastiere, Ruttrans, Samus Constructii, Drumuri Poduri „Apolodor” şi Transilvania Construcţii.

În momentul de față, TCI Contractor este o societate pe acțiuni în regim închis și este administrată de  BUCSA HOREA (director în cadrul RAAPPS Cluj), BORSA DANIELA CRISTINA (avocat) și OLTEAN STEFAN DORIN.

Cei de la TCI Contractor au mai câștigat de la municipalitatea clujeană contractul ”LUCRăRI DE EXECUȚIE PENTRU PROIECTUL CENTRUL T.E.A.M.(TEHNOLOGIE, EVOLUTIE, ANTREPRENORIAT, MICROINTREPRINDERE)-ZONA METROPOLITANĂ CLUJ- DE SPRIJINIRE A AFACERILOR”, pentru care vor primi 27.990.550 de lei.

1 COMENTARIU

  1. Misto carte de vizita. Si de arunca-i boamba pe zona Lomb nu iesea mai rau. Ce fomisti, securisti, ratati care-si spun constructori, se apucau de lucru pe amplasamentul ala? Jeguri, gunoaie, imbecili? Noooooo, pupincuristi! Da, Sefu’, facem, proiectam, stim noi, va fi bine sa nu fie rau… baga banu’ si facem cosmoport, teleport, centrala nocleara, metrou, tunel, ce vrei tu, Sefu’! Numa da banu’…Manca-ti-as’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here