Premierul Emil Boc i-a atenţionat, miercuri, pe noii miniştri, Sulfina Barbu şi Leonard Orban, că au intrat într-o echipă "cu regim de foc continuu", în care norma de muncă nu se încheie după cele opt ore legale de activitate.

"Să-i aplaudăm pe cei doi miniştri, că ştiu la ce greutăţi vin. Aţi venit într-o echipă cu regim de foc continuu. Regimul de muncă, din nefericire, în Guvern este acesta, în care practic norma nu se încheie după parcurgerea celor opt ore legale, ci practic eşti ministru cu responsabilităţi 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, cu toate greutăţile, dar şi împlinirile atunci când se realizează lucruri în interes public", le-a spus Boc celor doi miniştri, la începutul şedinţei de miercuri a Guvernului.

El a arătat că, la Ministerul Muncii condus de Sulfina Barbu, priorităţile imediate trebuie să fie adoptarea Legii asistenţei sociale şi a legislaţiei subsecvente acesteia, aplicarea actelor care vizează ajutoarele de încăzlire, pregătirea legii bugetului asigurărilor sociale.

Pentru Ministerul Afacerilor Europene condus de Leonard Orban, premierul a arătat că priorităţile trebuie să fie reluarea în această toamnă a plăţilor pe fonduri europene în raport cu CE, precum şi pregătirea realocării fondurilor europene între diverse programe operaţionale sectoriale pentru susţinerea proiectelor eficiente şi viabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here