Clujenii de la diferit au câștigat de la Primăria Cluj Napoca un contract în valoare de peste 15 milioane de lei.

Licitația pentru ”Proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru obiectivul de investitii CRESTEREA SI IMBUNATATIREA SPATIULUI PIETONAL IN ZONA URBANA-MODERNIZAREA STRAZILOR R. FERDINAND, E. ZOLA, S. PUSCARIU, TIPOGRAFIEI (TRONSONUL 1, RESPECTIV 3) SI A SCUARULUI CEC DIN MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA, judetul CLUJ” a fost câștigată de firma Diferit cu suma de 15.329.920,61 lei, fără TVA.

Compania Diferit SRL este deţinută de Petri Nicolae, fost inginer al Regiei Autonome a Domeniului Public, şi soţia sa Daniela Denisa. Compania a avut în 2017 o cifră de afaceri de 92,3 mil. lei, un profit net de 8,6 mil. lei şi un număr mediu de 113 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

SC Diferit SRL a apărut şi în dosarul de corupţie a fostului preşedinte al CJ Cluj, după ce administraorul firmei Grigore Vădean i-ar fi lăsat un plic cu 10.000 de euro lui Horea Uioreanu, politicianul liberal clujean condamnat pentru corupție.

1 COMENTARIU

  1. Acum nu mai se lasă plicuri, că prea e riscant. Se deschid conturi înafară, sau primesc apartamente în blocurile nou răsărite, apoi le plasează pe rude și acoliți. Nu înțeleg cum nu se sesizează DNA în privința lui. Ar fi atâtea de găsit..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here