În ședința de consiliu local de mâine a primăriei clujene, aleșii vor trebui să voteze caietul de sarcini în baza căruia se va organiza licitația pentru concesionarea serviciului de dezinsecție pe o durată de 8 ani.

Valoarea estimată a contractului este de peste 72 milioane de lei, fără TVA.

În ediția tipărită a Gazetei de Cluj vom prezenta o serie de inadvertențe din documentația licitației.

Comisia de licitații este formată din city-managerul municipiului, Gheorghe Șurubaru (președintele comisiei) și membrii Marius Coroș (șef serviciu Ecologie Urbană), Ioan Bogdan (șef serviciu Financiar), Lucia Lupea (șef serviciu Achiziții), Vasile Moldovan (Șef serviciu Control protecția mediului) și Marius Miron (inspector la serviciul Ecologie urbană).

5 COMENTARII

  1. Nu scapam odata naibii de gasca asta de snapani de la Cluj? Suntem in buda cu toate dar ne mandrim cu niste idiotenii de rasul curcilor. Stam ca prosti in trafic, nu functioneaza tiketingul, blocaje si asta arunca pe ochi frumosi banii. Apoi se vaita ca nu-i da Bucurestiul. Curtea de Conturi, DNA, dorm in papucii statului . Rusine!

  2. …va castigam cine trebuie ca sa suga bani clujenilor ca un labil ca Vasilica Moldovan si o lepruta ca Lupea si etc ., o sa topeasca bani in 8 ani plus alte acte aditionale Ruaine pentru prostimea care i-a votat si rusine de incopetenti functionari spagari …. oare cand vor plati pentru hoti? …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here