Primarul Cluj-Napoca, pare că nu își mai revine în urma deciziei conducerii centrale a PNL de numire a unui prefect din partea UDMR la Cluj, acesta a declarat că se simte umilit de această decizie.

Emil Boc e fost întrebat într-un interviu despre noua numire, acesta a transmis:

„Răsucești cuțitul în rană și mai pui și sare pe rană. Ce să … Eu sunt fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL, față de organizația PNL Cluj. Eu am fost președinte la această organizație din 2005 până în 2012, dar niciodată Clujul nu a mai fost umilit… ca de altfel niciodată ca președinte de partid nu am umilit organizațiile politice care au adus scor politic la partid. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi, în zestrea generală a PNL la toate alegerile. 

Organizația care aduce cele mai multe voturi este umilită. Asta este o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL, care au muncit cu bună credință, iar conducerea centrală a partidului m-a sfidat”. 

S-au trecut niște linii roșii la Cluj în relația dintre conducerea centrală și PNL Cluj. Asta este vocea unanimă a tuturor colegilor. Nemulțumirea este generală față de performanțele politice ale PNL.

Pe mine mă interesează acum respectarea legii de către noul prefect și respectarea simbolurilor naționale. Nu am de gând să permit nici cel mai mic derapaj”, a mai spus Emil Boc.

Primarul Clujului a spus că se așteaptă ca noul prefect să respecte legea și simbolurile naționale. ”Eu nu am nimic cu persoana domnului prefect. Am pretenția să respecte legile și simbolurile naționale. Nu-l cunosc pe dl prefect. Vom colabora și ne facem datoria ca cetățeni români, pentru că toți suntem cetățeni ai statului român. De aici pornim. Eu vreau să clădim și nu să dărâmăm, dar voi fi atent la această nuanță care pune probleme la o primă vedere

Reamintim că, ieri a fost numit oficial Tasnadi Szilard în funcția de prefect al județului Cluj

Noul prefect al județului Cluj va fi Tasnadi Szilard de la UDMR, iar subprefecții vor fi Irina Munteanu (PNL) și Camelia Sălcudean (PLUS).

„Guvernul a numit în ședința de miercuri și patru prefecți propuși de UDMR. Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecți în următoarele județe: Arad- Tóth Csaba, Cluj – Tasnádi István Szilárd, Satu Mare –Altfatter Tamás-Ferenc își continuă activitatea ca prefect, Sălaj – Dari Tamás”, a anunțat UDMR.

Citește și: UDMR-istul Tasnadi Szilard numit oficial în funcția de Prefect al Clujului

5 COMENTARII

  1. Băi Emil Bloc pitikot nenorocit. Bă tu eşti un măscărici al Clujului. Nu te mai bagă nimeni in seamă. Tu şi cu Tişe aţi ameninţat cu demisia din partid. Vreau să vă ţineţi de cuvânt şi să vă depuneţi demisiile cât mai repede.

  2. „Aceşti incompetenţi care vremelnic conduc PNL vor rămâne în istorie ca nişte personaje despre care nimeni nu o să-şi mai amintească nimic”, a spus Alin Tişe.
    Exemplu de afirmatzie cretina a lui Paunel 2 etaje.

  3. Ce atăta supărare domnilor pnl iști ? ,veci ați fost in cărdășie la guWernare și nunumai cu „preteni” udmriști ,vor ținut isonul la toate cele,na amui bai mare că or ajuns deasupra ,la experientza voastră „pulitică” ar trebui să acceptați ( înghiți)ce nu poate fi schimbat / Jò napot kivănok PNL.

  4. Si la Timis numele prefectului este Nemeth Zoltan! Rusine Voua .lingailor Basta.rdului ludovic Orban precum Falca Boc Bolojan,Bogdan rares. Robu etc etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here