Primarul Emil Boc a spus că din redevența plătită de un potențial constructor al Aquapark-ului din Gheorgheni vor fi plătite bilete gratuite de acces pentru pensionari și cei cu venituri reduse.

Astfel, spre exemplu, dacă firma care va suporta investiția va plăti o redevență anuală de 100.000 de euro pentru terenul folosit (suma este ca exemplu), banii vor fi returnați firmei în contul biletelor gratuite acordate pensionarilor și celor fără venituri.

Investitorul va veni și va face investiția și va plăti o redevență. Din acei bani noi vom putea acorda bilete pentru cei care au venituri reduse, pentru pensionari, ca să poată și ei avea acces la Aquapark. Terenul va fi concesionat pe un anumit număr de an. Investitorul va face investiția și își va recupera banii din prețul biletelor, iar el plătește pentru această suprafață de teren o anumită sumă de bani, iar aceștia pot fi folosiți pentru proiecte sociale și pentru a-i ajuta pe cei cu venituri reduse. Azi îui sprijinim pe cei cu venituri reduse să aibă acces la servicii stomatologice sau pe cei care nu își pot plăti chiriile, și aici îi vom sprijini pe cei cu venituri reduse pentru a putea avea acces la calitatea vieții, să fie un număr de bilete cu caracter social”, a declarat Emil Boc, la o emisiunea Radio, potrivit stiridecluj.ro.

Primarul nu a oferit alte explicații și nici nu a fost întrebat de nimeni. Spre exemplu ar fi fost interesant de aflat de ce banii primiți sub formă de redevență nu sunt folosiți pentru alte investiții, ci sunt aruncați pe pomeni electorale?

De menționat că primarul Clujului a făcut ultima conferință de presă acum 2 ani, în rest merge numai la emisiuni de radio prietene.

Aquaparkul ar urma să coste 40 de milioane de euro și să ocupe 2,2 hectare din Parcul Între Lacuri, pe care unii l-ar dori să fie amenajat parc și nu dat investitorilor. În plus, traficul din zonă va fi sufocant.

3 COMENTARII

  1. Bilete gratis la un aquapark pe care nu-l avem și la care vom ajunge pe o centură pe care nu o avem, după care vom asista la concerte simfonice într-o hală de simfonii pe care nu a avem etc.
    Un mitoman care vinde gheață eschimoșilor. Îl mai răbdăm încă un mandat?

  2. „Frauda a fost majoră peste noapte. USL Cluj contestă modul în care PDL şi fostul prim ministru a înţeles să organizeze alegerile la Cluj. Am descoperit noi tehnici de furt ale alegerilor locale de către Emil Boc şi echipa sa. Astfel, între orele 3.30 şi 5.30 dimineaţa au circulat taxiuri la secţii, taxiuri nesunate de preşedinţii secţiilor de votare, taxiuri care veneau şi aşteptau. Oamenii ştiau că trebuiau să iasă. Se uitau la ceas şi ieşeau. Şefii de secţii luau documentele, se urcau în taxiuri neînsoţiţi de nimeni şi plecau… Ei modificau pe drum procesele verbale. Emil Boc a fost prezent în secţiile 121, 122, 123, 124, 125 şi 126 şi a stat şi a forţat acolo, chiar a bruscat preşedinta secţiei de votare 124”, a precizat Nicoară. Considerăm că alegerea lui Emil Boc s-a bazat pe o FRAUDA ELECTORALA. 1300 de voturi pastreaza anatema fraudei cu finalizare la sectiile din zona Expo Mitomania.

  3. Clujeni, saracii de voi, oameni simpli si onesti, multi si intelectuali „care nu va-ti adaptat”. Acest individ, total incompetent dar bun propagandist, maestru in minciuna invartita si impachetata social reuseste cu o forta malefica si diabolica sa tina un oras si o populatie de aproape jumate de milion pe loc, la nivel de anii 90, atat cu infrastructura cat si cu blaciurile si mizeria fetida din cartiere. Iesiti masiv la vot si aruncati-l la tomberoanele ecologice pe care le monteaza pe bani grei in cartiere. Rupeti interfata dintre adiministratia locala si mafia care ne mananca banii necesari pentru centuri, pasaje, largire strazi, parkinguri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here