Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a prezentat un „proiect unic în România”, la Centrul Regional de Excelență și Industrii Creative (CREIC), de pe Dealul Lombului, unde se scrie „viitorul orașului”.

Proiect unic în România: Viitorul orașului se scrie în laboratoarele Cluj Future of Work de la Centrul Regional de Excelență și Industrii Creative (CREIC). Au fost amenajate 3 laboratoare cu echipamente de ultimă generație menite să susțină inovarea și tehnologizarea, în cadrul unui proiect unic în România – și primul în Europa de Est”, se laudă primarul Emil Boc.

Clujenii s-au săturat, însă, de promisiuni. 

”Ar trebui sa proiecteze și să realizeze drone pentru transportul in comun. Că deja terestru e horror, domnule Boc. Nu ați făcut nimic pentru fluidizarea traficului, de atâta amar de vreme de când sunteți primar. De ce nu avem centura ocolitoare? De ce nu avem tren metropolitan? De ce nu avem inel rutier care sa deservească zona metropolitana? De ce insistați cu metroul? De unde veti lua diferența de bani, până la 2 miliarde de euro?”.

”Șefu, lasă astea, hai sa facem o centura, te rog io frumos, ca mor pana ies din oraș spre autostrada”.

Citește și: Sărbătorile vin cu relaxări: fără restricții de circulație noaptea, fără mască, liber la petreceri și la mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here