Primarul comunei Florești Bogdan Pivariu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României, prin care le-a urat românilor și Floreștiului „la mulți ani”, precizând că această zi este una specială și marcată de recunoștință.

„Dragi floreșteni, am ajuns cu bine și la acest moment cu adevărat emoționant din an în care cinstim eforturile acelor oameni care, de-a lungul istoriei, au avut un vis pentru care au fost gata să se jertfească, acei oameni care au crezut cu tărie într-o Românie unită, acei patrioți care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918!

Anul acesta, din fericire, avem prilejul de a organiza un eveniment restrâns, cu respectarea tuturor normelor în vigoare, prin care să marcăm această zi importantă din istoria României. Evenimentul se va încheia cu defilarea a 30 de militari, care fac parte din U.M. 01463 Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”, alături de garda de onoare și comandantul gărzii, în zona Monumentului Eroilor de lângă Primărie.

Să nu uităm că această zi reprezintă un moment unic, special, marcat de recunoștință, solidaritate și speranță. Este ziua în care rememorăm și cinstim jertfa strămoșilor noștri, care au găsit curajul să lupte pentru constituirea Statului Național Român! La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, a transmis Pivariu.

Citește și: Povestea fascinantă a clujenilor care au participat la Marea Adunare de la Alba Iulia în 1918

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here