Un polițist clujean a fost amenințat de mai mulți clujeni că va ajunge într-un scaun cu rotile. Însă, agresorii nu au mai apucat să își pună planul în aplicare pentru că au fost condamnați la aproape 2 ani de închisoare cu executare

Agentul principal de poliție M.R.D. a observat în trafic o persoană pe care o cunoștea și despre care știa că nu are permis de conducere. Împreună cu un coleg a pornit în urmărirea mașinii. Când șoferul care conducea fără permis a observat că în urma lui se află o mașină de poliție a oprit și a fugit. Polițiștii au anunțat prin stație evenimentul și au oprit lângă mașina părăsită. La scurt timp, șoferul a revenit la mașină însoțiți de doi ”bombardieri” care au început să îi amenințe pe polițiști.

Nemulţumiţi de perspectiva unui eventual dosar penal pe care Covaci M. l-ar putea avea, aceştia au avut o atitudine ostilă faţă de organele de poliţie, iar numitul Lacătuș L. (poreclit Hercule) i-a spus A.p.p. M.R.D. că îl va băga pe acesta din urmă în scaun cu rotile, că stă la puşcărie 5 ani şi a terminat. La rândul său, Covaci M. i-a spus persoanei vătămate că a mai existat un poliţist care a avut treabă cu ei, şi l-au „rezolvat”, iar aşa îi vor face şi lui”, arată dosarul de urmărire penală.

Însă, polițistul nu s-a intimidat de amenințări și a depus plângere penală. Ulterior, cei doi au fost condamnați la un an și șapte luni și, respectiv, un an și două luni de închisoare cu executare.

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare bataie de joc sa ameninti un politist si sa iei doar 1 an si ceva de inchisoare. Probabil daca era in cauza un judecator nu scapau fara 5 ani. Nemernici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here