Confident al Antoniei, designerul sare in apararea artistei si dezvaluie, pentru „ring”, ca mariajul lui Alex Velea era distrus inainte ca interpreta hitului „Marabou” sa intervina.

Apropiat al familiei Castellano si al fostului sot al artistei, Vincenzo, creatorul de moda reactioneaza dupa ce unii fani ai Antoniei au jignit-o, acuzand-o ca i-a stricat casa lui Alex Velea, determinandu-l sa divorteze de mulatra Ana. „Antonia nu merita sa fie facuta curva sau dezbinatoare de familii. Ea nu a intervenit in viata familiei Velea in timp ce aveau o casnicie fericita. Alex si Ana nu se mai intelegeau de mult timp. Alex era separat de mult timp de sotia lui, lucru care nu e cunoscut”, ne-a declarat Catalin Botezatu.
„Nu avea nevoie de imagine, s-a intamplat ceva”
Indirect insa, designerul confirma relatia dintre Antonia si Alex Velea… „Antonia e un nume mare in muzica romaneasca. Am toata consideratia fata de ea pentru ca, lasand la o parte ca e cea mai frumoasa femeie din showbiz, e printre putinele care canta cu adevarat live si poate sustine un concert de o ora fara probleme. Antonia nu a intrat in jocul cu Alex Velea pentru ca avea nevoie de imagine. S-a intamplat ceva. Ea e o mama desavarsita, isi iubeste fetita, e o artista perfecta, iar viata in cuplu e doar o problema personala. Nimeni nu stie ce e in viata ei. Deci nu poate nimeni sa-i spuna «curva» ca a intervenit intr-o casnicie care oricum nu mai functiona!”, sustine Botezatu.

„Si cu o regina alaturi, nu mai ai chef de nimic”
Pe de alta parte, confidentul Antoniei pune esecul Antoniei si al lui Alex Velea in casnicie pe seama succesului lor in muzica. „Viata din showbiz e atat de obositoare, fiind toata ziua la concerte si pe drumuri, incat uneori o poti avea langa tine pe regina reginelor, ca nu mai ai chef de nimic. Acelasi lucru se intampla si la ei. Daca lumea i-a vazut la concerte impreuna, nu inseamna ca e ceva intre ei, sau daca e ceva, nu e neaparat sa spuna lumii pana nu sunt siguri pe ei. Ea are o relatie foarte buna cu fostul ei sot, dar nu se stie daca se vor mai impaca. Copilul e cel mai important. Fetita locuieste la familia Castellano, in Italia, iar de educatia ei se ocupa permanent sase femei”, a adaugat Botezatu.
„Cand a venit din America, Antonia si-a inceput cariera prin a lucra pentru mine in lumea modei. In afara de sotul ei, Vincenzo, si poate acum Alex Velea, nu a mai avut niciun iubit.”, CATALIN BOTEZATU
24 de ani are Antonia, lansata in Romania in anul 2009.
„Destinul a facut ca Alex Velea si Antonia sa se intalneasca si sa se placa. Nu merita sa stai langa cineva cu care nu te intelegi doar de ochii lumiI, cum obisnuiesc unii.”, CATALIN BOTEZATU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here