Un birou bine echipat are pe lângă calculatoare, monitoare sau laptopuri şi imprimante sau sisteme multifuncţionale.

Nu punem mult accent pe aplicabilitatea acestora, ci pe faptul că aceste sisteme contribuie la creșterea randamentului. Fie că sunt folosite pentru imprimarea în format fizic a ofertelor, a documentelor contabile sau a materialelor punctuale, acestea sunt instrumente care ajută la creșterea randamentului şi eficientizarea sarcinilor. Ne vom opri pentru câteva momente atenția asupra imprimantei Brother HL-1222WE, un dispozitiv gândit pentru a optimiza timpul de lucru. 

Brother HL-1222WE – caracteristici generale

Sistemul este perfect pentru birourile în care timpul şi spațiul sunt constante importante. Este un echipament versatil, ce nu nu ocupă mult loc datorită designului compact. Se numără printre dispozitivele eco friendly având certificări Blue Angel şi Energy Star, care confirmă caracteristicile prietenoase cu mediul înconjurător. Imprimanta poate fi montată inteligent în birou. Având colectivitate wireless nu trebuie să fie montată în imediată apropiere a calculatorului/laptopului. 

Sistemul are o viteză de imprimare bună, de aproximativ 20 pagini monocrome pe minut şi este considerat ca fiind unul dintre echipamentele economice, care asigură rezultate foarte bune cu cost mic. Alte aspecte care fac ca aceasta imprimantă să fie atât de fiabilă  sunt conectivitatea WiFi şi compatibilitatea cu aplicaţiile iPrint şi Scan.

Şi pe parte de consumabile, modelul Brother HL-1222WE impresionează, aceasta permiţând imprimare a 1500 coli într-un singur ciclul. Când vorbim de consumabile şi de tonere, trebuie să se ştie faptul că acestea sunt accesibile. Atât variantele originale, cât şi alternativele compatibile asigura rezultate deosebite. Calitate paginilor imprimate este înalta, conţinutul text fiind uşor de citit, fără a produce oboseala ochilor.

Brother HL-1222WE – întreținere

Întreţinerea imprimantei se realizează uşor. Dispozitivul trebuie curățat periodic, pentru a se înlătura praful şi resturile ce ajung accidental. Trebuie să se verifice periodic cablul de alimentare. 

Aceste operaţiuni minime asigura funcţionarea perfectă a imprimantei şi pot prelungi durata de viaţă.

Sursa de imagine:
Sergey Borisov_88 / Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here