Pe 14 iunie, bucătarii din Cluj-Napoca şi–au demonstrat abilităţile culinare la etapa regională a
competiţiei METRO Chef. Echipe formate dintr-un bucătar şi un ajutor de bucătar (de la acelaşi
restaurant) au fost supuse probei de pregătire a unui meniu din două preparate, cu specific
naţional sau internaţional, care să respecte tradiţiile gastronomiei moderne.
Meniurile au fost evaluate de către un juriu format din cinci specialişti din domeniul culinar:
Gabriela Berechet – Preşedinte al Federaţiei Bucătarilor din România, renumitul maestru
bucătar Horia Mihnea Vîrlan, Silvia Ailincai – Chef Patisier Centrul de Pregătire în
Gastronomie (METRO Cash & Carry România), Constatin Eremia – Executive Sous Chef
Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România) şi Patrick Guibet –
Executive Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România).
Echipa formată din Bilac G. Razvan Gicu şi Tecsy T – G Roland Jacind Istvan, reprezentanţii
Restaurantului Gourmet din Cluj, a preparat cel mai apreciat meniu, clasându-se pe locul întâi.
De asemenea, s-au remarcat şi reprezentanţii Restaurantului Nobori din Cluj, Marjan Zoltan
Szabolcs şi Bilt Tudor Ionut, care s-au clasat pe locul doi. Locul al treilea în concurs a fost
ocupat de echipa Restaurantului Terraflor din Tg Mures, Moldovan Adrian Calin P. şi Pop Crina
Adelina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.